Nyhetsarkiv 2017

Nyhetsarkiv   2017 

2017-12-28

På valpfronten har vi ett par nyheter. Diva (Saltisgårdens Runway Diva) är parad med Morris (Stjärnlidens Matrix Major) Om allt går bra beräknar vi att ha valpar i slutet av februari och de blir i så fall leveransklara i slutet av april. Poppy (Saltisgårdens Icona Pop) har den 22 december fått en tikvalp.Allt har gått bra och både mor och barn mår bra. Bilderna på Katniss valpar är nu flyttade till arkivet för valpbilder och bilder på Poppys och Jackpots valp kommer nu att synas i Aktuella valpbilder.

2017-12-25

Nu har Katniss alla valpar lämnat oss och flyttat till sina nya hem. Nellie (Stjärnlidens Miss Xcellent) bor nu hos Lars och Susanne i Nossebro. Sydney (Stjärnlidens Princess Xena) bor som foderhund hos mamma Katniss och Linda Aeverdeen i Mölndal. Jaxon (Stjärnlidens Speed Xcape) bor hos Torbjörn Petersson med familj i Halmstad och Nisse (Stjärnlidens Mr Xman) bor hos Kenny och Vera Barchow med familj i Halmstad. Vi önskar alla lycka till med sina nya familjemedlemmar.

Lars och Susanne med Nellie

Familj Petersson med Jaxon

Linda och Sydney

Kenny och Vera med Nisse

2017-12-16

Framgångarna fortsätter för "Maja" Suspecial´s Madame Joy - Belgian Junior Winner incl. Benelux Junior Winner idag på Brussels Trophy. Tack Felicia Fogelholm för utmärkt handling.

2017-12-09

Maja"Suspecial´s Madame Joy" fick åka till Holland och Belgien med Felicia Fogelholm för att ställas ut i Amsterdam och Brussell. Hon blev- Amsterdam Junior Winner 2017 och kvalificerad till Crufts 2018. Tack Felicia för bra handling.

2017-11-26

Idag åkte vi till Malmö för att ställa ut Maja och Jolly på Terrierderbyt.

”Maja” Suspecial’s Madame Joy,blev BIR Junior och ”Jolly” Stjärnlidens Uptown Judy,blev 2a bästa tikvalp 6-9 mån.“ MAX “ CIB SE UCH DK UCH

FI UCH NORD UCH SE V-16 DK V-16 Ell-Ell's Kingdom Hearts blev BIM. En mycket bra dag för oss i Malmö på Terrierderbyt.

2017-11-14

Stort Grattis! Tess och Linda till första pinnen i hoppklass 1. "Tess" Stjärnlidens Open Heart Ozanna - ägare Inger Oskarsson

2017-11-05

Idag var vi på Växjös internationella utställning med Maja och Jolly. Med oss var min syster Kerstin från HM-Bojs Kennel med sin Jackie. Jolly och Jackie ställdes ut i valpklassen och Jackie blev BIR-valp. Jolly kom på andra plats idag. Vi är så stolta över Jackie, eftersom vår Jackpot är pappa till henne. Maja ställdes för första gången ut i juniorklass och hon fick excellent och kom på en hedrande andraplats  bland flera juniortikar. Vi är så nöjda med resultatet idag och alla tre hundarna skötte sig så bra trots första gången i sådan stökig miljö.

"Jackie" HM-Bojs Fortuna BIR-valp i Växjö

"Jolly" Stjärnlidens Uptown Judy 2-a bästa valp i Växjö

"Maja" Suspecial´s Madame Joy Excellent, 2-a bästa juniortik

2017-10-18

Vi har parat Poppy med Jackpot och hoppas nu på att det blir valpar. Om allt går bra är det beräknat att valparna föds runt 20 december och blir i så fall leveransklara runt 14 februari.

2017-10-13

Förra veckan flyttade Casey till sitt nya hem i Västra Frölunda och idag flyttade Lady till sitt hem i Lökeberg. Vi önskar Daniel och Haleh lycka till med lille Casey.

Vi önskar också Tommy och Ing-Marie Lycka till med lilla Lady.

Casey med nya familjen Daniel och Haleh

Lady med sin nya familj Ing-Marie och Tommy

2017-10-10

"Katniss" Stjärnlidens One Love Miss October och "Jackpot" SE UCH Stjärnlidens Jackpot fick idag 4 valpar. Det blev två tikvalpar och två hanvalpar. Mamma Katniss skötte allt så bra och trots att det var hennes första valpkull, visste hon precis vad hon skulle göra. Både Katniss och hennes valpar mår bra.

För att se bilder på valparna, kan ni gå in på Katniss sida här Aktuell valpkull/Katniss valpkull1.

2017-10-07

Idag var det Terrierutställning på Tånga Hed i Vårgårda. Vi hade ingen möjlighet att komma dit, så vi fick hjälp av Linda Aeverdeen att visa Diva och Maja. Domare var Mats Lindborg. Maja blev 2-a bästa tikvalp, 6-9 månader med Hederspris och Diva fick Very Good idag, utan placering. Tack Linda för att du visade dom.

En glad överraskning var Pax Stjärnlidens Speed Viking som visades av sin ägare Christina Söderström i valpklass 4-6 månader. Han blev BIR valp och sedan också BIS valp 4. Grattis Christina för den fina prestationen.

" Pax " Stjärnlidens Speed Viking BIR och BIS4 valp på Terrierklubbens utställning; Tånga Hed

2017-09-16

Vilka fantastiska dagar på Jack Russell klubbens officiella utställning på Jackrussellspecialen i Tånga Hed, Vårgårda. 69 hundar var anmälda på utställningen, både svenska, danska och italienska. Domare var Jessie Borregaard Madsen från Danmark. Det gick så bra för alla våra hundar.  "Max" SE UCH DK UCH FI UCH NORD UCH SE V-16 DK V-16 Ell-Ell´s Kingdom Hearts vann allt och blev  Best in Show. "Jolly" Stjärnlidens Uptown Judy blev Best in Show valp1 bland 14 valpar. "Maja" Suspecial´s Madame Joy blev Best i Show valp 2. "Jackpot" SE UCH Stjärnlidens Jackpot 3: e bästa hane i championklassen med Excellent och CK. "Diva" Saltisgårdens Runway Diva 4:e bästa tik i öppen klass med Excellent och "Otto" Stjärnlidens Jack Othello blev - Jack Russellklubbens allra första Klubbmästare i Agility med Kerstin Svensson. Vi är så glada över dessa resultat på Jack Russell Specialen 2017.

"Max" SE UCH DK UCH FI UCH NORD UCH SE V-16 DK V-16

Ell-Ell´s Kingdom Hearts - Best in Show

"Jolly" Stjärnlidens Uptown Judy - Best in Show valp1. "Maja" Suspecial´s Madame Joy - Best i Show valp 2

"Otto" Stjärnlidens Jack Othello Jack Russellklubbens allra första Klubbmästare i Agility med Kerstin Svensson.

"Diva" Saltisgårdens Runway Diva 4: a bästa tik i öppen klass med Excellent

"Jackpot" SE UCH Stjärnlidens Jackpot 3: e bästa hane i championklassen med Excellent och CK.

2017-09-09

Idag var vi på Bjuvs terrierutställning men "Maja" Suspecials Madame Joy, "Jolly" Stjärnlidens Uptown Jody och "Diva" Saltisgårdens Runway Diva. Det var första gången för Jolly, som ställdes ut i valpklass 4-6 månader. Hon skötte sig utmärkt och vann klassen och blev BIR valp. Maja ställdes ut i valpklass 6-9 månader och hon blev också BIR valp. Diva fick Excellent i öppen klass med en 3-e placering.

2017-09-01

Vi uppdaterat med nya bilder på Ginnys valpar som nu är 4½ veckor gamla. Gå in på Aktuella valpbilder/Ginnys valpkull så kan ni se dom där

2017-08-27

Jag (Lena Lamkén) har börjat en viltspårkurs med "Diva" Saltisgårdens Runway Diva. Det var mycket roligt. Vi var tre förare med hund den här första gången. Vi blir fler nästa gång. Mari och Thomas Hultberg Nylander, Kennel Mon Château håller i kursen. De har stor erfarenhet av viltspår och har hållt många kurser. Jag ser fram emot fortsättningen och Diva tyckte också att det var väldigt roligt och hon ville absolut veta var jag hade gömt hennes leksak och det var ju bara att följa lukten av matte där hon gått. Lätt som en plätt, tyckte Diva.

"Jaxon" Stjärnlidens Trouble Man med husse Thore Backlund var också med den här dagen. Alla hundarna tyckte det här var roligt. Så nu ska vi alla öva mycket.

2017-08-26

En härlig dag på Backamo Nationella Utställning. 5 hundar från Stjärnlidens Kennel ställde ut. Öppen klass hanar - "Morris" Stjärnlidens Matrix Major fick Excellent, KK2 , ägare/handler Peter Midbjer, Juniorklass tikar - "Alma" Stjärnlidens Sin Cera fick Excellent med CK och blev 5-e Bästa Tik, ägare/handler Kerstin Åkesson Östberg, Unghundsklass tikar - "Happie" Stjärnlidens Peeble Charm fick Excellent med CK och blev 3-e Bästa tik, ägare/handler Christel Lundberg. Här ställdes också "Katiss" Stjärnlidens One Love Miss October hon fick Excellent ägare/handler Linda Aeverdeen. Öppen klass tikar - "Tess" Stjärnlidens Open Heart Ozanna Excellent med CK och blev 6-e Bästa Tik, ägare Inger Oskarsson / handler Linda Aeverdeen. Uppfödargruppen placering 1 med Hederspris. Grattis alla till era resultat och Tack alla för att ni var med i uppfödargruppen.


Själv ställde jag ut "Maja" Suspecial´s Madame Joy i valpklass. Maja fick Hederspris och blev BIR (Bäst i Rasen-valpar). Jag ställde också ut "Diva" Saltisgårdens Runway Diva Hon fick Excellent med CK vann öppna klassen och blev 4-e Bästa Tik


Lena Lövdahl Fasth ställde ut vår "Max" Ell-Ell´s Kingdom Hearts i Championklassen som han vann med CK. Han blev sedan Bästa Hane och BIR (Bäst i Rasen). I Gruppfinalen blev han uttagen bland de 6 bästa terrierna.


En anna trevlig nyhet är att Linda Aeverdeen har börjat tävla Agility med Tess. På hennes andra tävling lyckades hon placera sig i tre klasser med en tredje, en fjärde och en femteplacering. Stort Grattis Linda. Linda och Tess har en egen sida här. Ni hittar den på Våra Hundar / Hundar som tävlar / Stjärnlidens Open Heart Ozanna

"Max" Ell-Ell´s Kingdom Hearts BIR Här med Lena Lövdahl Fasth och Domare Lynne Harwood, Australien

"Diva" Saltisgårdens Runway Diva och "Maja" Suspecial´s Madame Joy som blev BIR-valp

Linda Aeverdeen med Tess efter en tredjeplacering i Agility hoppklass

Inger Oskarsson med "Tess" Stjärnlidens Open Heart Ozanna Excellent CK och Linda Aeverdeen med "Katniss" Stjärnlidens One Love Miss October

Uppfödargruppen från vänster Lena Lamkén med Morris, Linda Aeverdeen med Tess, Christel Lundberg med Happie och Kerstin Åkesson Östberg med Alma

2017-08-22

Annie har nu flyttat till sitt nya hem i England och vi önskar Nicky och Paul lycka till med denna charmiga lilla valp. Vi vet att hon kommer till ett underbart hem och Annie kommer nog att utmana sina nya "hund syskon" på lek och bus.

Föräldrarna till Annie är Max (SE UCH DK UCH FI UCH NORD UCH SE V-16 DK Ell-Ell´s Kingdom Hearts) och Diva (Saltisgårdens Runway Diva)

2017-08-12

Vi hade några fina dagar i Blekinge under helgen tillsammans med Kerstin och Affe, HM-Bojs Kennel. Vi var på Ronnebys internationella utställning och vi är väldigt nöjda med resultaten på våra hundar. Maja HP och 3-e bästa valp. Diva Excellent och 3-a i öppna klassen. Jackpot 2a bästa championhane och 4-e bästa hane. Bäst var avslutningen med Elisabeth Strömbergs avelsgrupp med Tsarodej Jack the Finn som visade fyra avkommer och både Diva och Jackpot var med. Gruppen blev Best in Show 2.

2017-08-07

"Max" SE UCH DK UCH FI UCH NORD UCH SE V-16 DK V-16 Ell-Ell's Kingdom Hearts fortsätter med sina framgångar. 5 augusti på Terriershow i Åsarna, Jämtland, med 28 anmälda hundar vann Max och blev BIR (Bäst i Rasen). 6 augusti på Internationell Utställning med 25 anmälda hundar blev Max Bästa Hane och BIM (Bäst i motsatt kön) och fick sitt 9-e CACIB (Internationellt cert).

Lena Lövdahl Fasth med Ell-Ell´s Kingdom Hearts BIR och Eva Lindström med SE JV-16 Qua's Vanilla Sky BIM. Båda hundarna har samma pappa "Knut" Ell-Ell´s Don´t Tell Columbus

2017-08-01

Idag fick "Ginny "Stjärnlidens Casual Ginny och "Knut" Ell-Ell´s Don´t Tell Columbus tre valpar. Det blev två tikvalpar och en hanvalp. Allt gick mycket bra och mamma Ginny skötte alt själv, med husses övervakning. Hon är en mycket fin och uppmärksam mamma och ser till att valparna får allt de behöver.

2017-07-22

Idag på Nordic Terriershow tog "Max" Ell-Ell´s Kingdom Hearts, endast 12 dagar efter han blev 2 år, sitt sista Cert och blev därmed SE UCH (Svensk Utställningschampion), DK UCH (Dansk Utställningschampion), FI UCH (Finsk Utställningschampion) och därmed NORD UCH (Nordisk Utställningschampion) Grattis fina Max! Så många titlar på en gång och Tack Lena Lövdahl Fasth som visar honom så väl och Tack än en gång för att vi fick köpa in oss i din fina uppfödning Max.

2017-07-21

Idag har Jolly, Annie och Maja varit hos veterinären och fått en rabiesvaccinering och egna pass. Annie är nu snart klar att få resa till sitt nya hem i England.

.

2017-07-15 Jag skrev att Demi får en lite större flock, men ännu större flock blir det för Stjärnlidens Speed Viking. Flytten till Christina och Ulf på Tjörn innebär en flock med, inte bara matte och Husse, utan också en 4-årig cairnterrier "Dante" och en 6-årig labradorhane. Här får Pax, som valpen heter nu, mycket att göra. Lycka till med Pax

2017-07-14 Cajsa har nu flyttat hem till sin egen flock i Åsa som består av matte Lorena och husse Peter och lillmatte Matilda, ytterligare en lillmatte/husse är på väg. Cajsa älskar sin "lillasyster" och man såg att hon längtade hem, när Peter hämtade henne. Cajsa kommer inte att ha fler valpar och Peter och Lorena äger henne nu. Tack för gott samarbete och lycka till med Cajsa och den nya bebisen.

2017-07-14 Stjärnlidens Viking Queen som nu heter Demi får en lite större familjeflock. Hon flyttar till Xen och Felicia i Göteborg.

De har redan en liten Jack Russell tjej som heter Levi. Här blir nog mycket bus. Lycka till med Demi.

2017-07-14 Först ut att flytta av Cajsas valpar var Stjärnlidens Mad Viking som nu heter Viggo. Hans nya familj är Hans och Lena i Hindås. Lycka till med Viggo.

2017-06-30 Divas valp Stjärnlidens Miss Universe som nu heter Chili har flyttat till Göteborg. Hennes nya familj är hos Lennart Wiklund. Lycka till med lilla Chili

2017-07-10

Idag fyller vår fina Max 2 år. Grattis MAX

2017-07-07

Tvååker Internationell utställning. " Max " DK V-16, SE V-16 Ell-Ell's Kingdom Hearts, gjorde det igen. Han blev  BIR (Bäst i Rasen) fick sitt 18-e CERT och CACIB. Det var 38 anmälda hundar där.

Lena Lövdahl Fasth med Max BIR & Annika Norrthon BIM

2017-07-01

Vi besökte Borås Nationella utställning för att miljöträna Maja. Här träffade vi Kerstin Östberg som ställde ut "Alma" Stjärnlidens Sin Sera för första gången. Det gick jättebra för dom, Alma fick Excellent och blev tredje bästa juniortik. Grattis Kerstin till er fina debut.

2017-06-29

Nu är Divas valpar 8 veckor. De har fått egna tilltalsnamn namn, Jolly, Annie och Chili. Chili flyttar snart till sitt nya hem i Göteborg. Annie stannar kvar till augusti, då flyttar hon till England. Jolly kommer att stanna kvar på vår kennel. Hon har fått en egen sida. Se den här i Våra Hundar

Cajsas valpar är 5 veckor och snart blir det dags för dom att flytta. I denna kullen stannar alla i Västsverige. Vi har lagt in nya bilder på valparna ni kan se dom här i Divas valpkull och Cajsas valpkull


Poppy ser ut att gå tom den här gången. Hon har ingen valpmage. Vi får göra ett nytt försök till hösten. Ginny däremot visar tecken på dräktighet, så vi får hoppas på valpar av henne.

2017-06-13

Vi har lagt in nya bilder på Cajsas valpar som nu är tre veckor gamla.  Se dom här i Cajsas valpkull


2017-06-02

Vi har parat "Ginny" Stjärnlidens Casual Ginny men "Knut" Ell-Ell´s Don´t Tell Colombus. Om allt går bra med den här parningen, väntar vi valpar runt 4 augusti. Vi får då leveransklara valpar i månadsskiftet september/oktober.


2017-06-01

Divas valpar är nu 5 veckor gamla. Vi har lagt in några nya bilder på hennes valpar. Ni kan se dom här i Aktuella valpkullar/Divas valpkull 1

2017-05-20

Igår fick Cajsa tre valpar. Det blev två hanvalpar och en tikvalp. Både mamma och valpar mår bra. Ni kan se bilder på valparna här i Cajsas valpkull

2017-05-15

Stjärnlidens Jackpot och Russelltuvans Snow Storm har fått fyra fina valpar inatt. Det blev en tikvalp och tre hanvalpar.

Mamman och valparna bor i Torsby hos matte Anette. Grattis till en fin valpkull och lycka till med de små önskar vi på Stjärnlidens Kennel.

2017-05-09

"Max" Ell-Ell`s Kingdom Hearts har hunnit samla på sig en fantastisk meritlista och han är ännu inte två år.

15 Cert i 4 länder, 7 CACIB i 5 länder, Svensk Vinnare-16, Dansk Vinnare-16, Svenska TerrierKlubben Bäst in Show 1 &  Bäst in Show 3 Junior, Svenska Kennel Klubben Internationell utställning Bäst i Gruppen 3, Finska Kennel Klubben Internationell utställning Bäst i Gruppen 4,

Bäst in Show och Klubbmästare JR klubben"

2017-05-09

Vi har nya bilder på Divas valpar, som nu är 9 dagar gamla. Valparna börjar nu öppna sina ögon och få färg på sina nosar. De är runda och "goa". Riktiga små sötnosar.

Se bilderna här i Divas valpkull

2017-05-08

"Maja" Madame Joy har fått en egen sida. Ni kan se den här under mina hundar - Suspecial's Madame-Joy

2017-05-07

Idag har vi parat Saltisgårdens Icona Pop "Poppy" med SE UCH Stjärnlidens Jackpot "Jackpot". Om allt går bra med den här parningen kommer vi att få valpar runt 9 juli och då blir det leveransklara valpar i månadsskiftet augusti - september

Poppy och Jackpot.

Här med var sitt Polskt CERT från Internationell utställning i Kielce, Polen

Jackpot fyller 3 år idag!

Grattis lille gubben

2007-05-07

Max har varit på Internationell Utställning i Tampere Finland. Här visades 54 Jack Russell Terrier och Max blev BIR (bäst i rasen) och fick både ett finskt Cert och ett Cacib (Internationellt Cert). Han gick vidare till gruppfinalen och här slog han till med en BIG 4, en fjärdeplacering, bland alla terrier.

Max visades som vanligt mycket väl av Lena Lövdahl Fasth.

2017-05-07

Nu har Ebba varit på sina två första officiella utställningar som junior. Det blev lite tuft första dagen, då hon ställdes ut i Lidköpings Internationella utställning. Hon tyckte det var lite otäckt med allt stim och stoj runt henne. Domaren Petr Rehanek (Tjeckien) tyckte om henne men tyckte också att hon bör bli lite tuffare, så han gav henne Very Good, men med en fin kritik.

Nästa dag åkte hon med husse Anders till terrierklubbens nationella utställning i Tånga Hed. Redan nu var hon mer bekväm med utställningen och visade sig bättre och det slutade med ett Excellent och 2-a placering i juniorklassen för tikar. Domare var Marie Carlsson.

Det är lovande för Ebba och hennes nya husse Ingemar och matte Rita, som kommer att försöka fortsätta med utställning.

2017-04-28

I natt fick Diva tre tikvalpar. Det var ett par dagar för tidigt, men allt gick väldigt bra och smidigt. Diva skötte om allt själv fast det var hennes första valpkull. Hon är en jättefin mamma och har svårt att lämna sina valpar när hon ska rastas.

Vi har nu en egen sida för bilder på den här kullen. Se dom här i Aktuell valpkull- Diva-Max


2017-04-28

Cajsa har en liten rund mage nu, så vi väntar med spänning på hennes valpar. Vi har beräknat att de ska födas om ca tre veckor.

Poppy löper nu och kommer att paras med Jackpot. Om allt går bra, blir det valpar i början av juli.

Cajsa med rund mage. Valpar om 3 veckor

Poppy och Jackpot kommer att paras nästa vecka

2017-04-25

Ebba (Ell-Ell´s Just You Just Me) flyttar nu till Rita och Ingemar Ljunggren i Bollebygd. De har köpt henne på halvfoder, så framöver kommer vi att få en valpkull på henne. Ebba har redan varit några dygn hos Rita och Ingemar och trivs väldigt bra i sitt nya hem och med sin nya matte och husse. Vi önskar dom lycka till med lilla Ebba.

Ingemar, Ebba och Rita

2017-04-18

Här går vi och väntar på valpar. Diva är ganska tjock nu och det är bara två veckor kvar till beräknad födsel. Cajsa kan man inte se något på än, men hon mår illa och äter inte lika bra som vanligt, så det är ett gott tecken.

2017-04-02

Idag hämtade vi hem en ny liten valp till vår kennel. Hon heter Madam-Joy och vi kommer att kalla henne Maja. Maja har rysk och finsk härstamning och kommer att tillföra nytt blod i vår avel.

Hennes mor är NORD JV-15 SE UCH Lovely-Orange Magic Chrystal och Far är SE JV.15  SE V-15 SE JV-14 SE V -14 SE & DK UCH NORD V-14 Tsarodej Jack Van Morrison.

Vi hoppas mycket på Maja, hon ser väldigt trevlig ut nu och har ett härligt temperament. Vi tackar uppfödaren Susann Lothian för att vi fick köpa denna underbara lilla valp.


Maja har en syster som kommer att säljas som sällskapshund. Om någon är intresserad kan ni kontakta mig.

2017-03-10

" Max " DK V-16 SE V-16 Ell-Ell's Kingdom Hearts, som vi är delägare till, gjorde det igen. På Internationell utställning i Strängnäs blev han BIR - Bästa Jack Russell med CERT och CACIB. Han gick vidare till gruppfinalen och där blev han 3-e placerad bland alla terrier. Grattis vår lilla sötnos! och Grattis till Lena Lövdahl Fast som visar honom så väl.

2017-03-04

Vilken fantastisk utställning för Elin Urður Hrafnberg och Stjärnlidens Pandora Charm. På Islands Internationella utställning blev Pandora  BIR och BIG 4 och Pandora fick nu titeln ISJCh, Isländsk JuniorChampion.

Elins andra Jack Russell, WipWinn´s Åckasia, fick Excellent med CK. Stort Grattis till Elin och hennes hundar

Pandora BIR BIG4 ISJCh

Åckasia Excellent CK

Stjärnlidens Pandora Charm, Isländsk JuniorChampion

2017-02-26

Idag har vi varit på Jack Russell Klubbens Årsmöte. Vi fick en ny ordförande och gamla ordföranden avtackades. I slutet av mötet delades priser ut till vinnarna på 10-i Topp listan. Alla om är intresserade kan gå in på JRK,s hemsida och läsa. Klicka på länken här: Jackrussellklubben  Vinnande utställningshund var "Max" SV V 2016 DK V 2016 Ell-Ell's Kingdom Hearts som vi äger tillsammans med Lena & Martin Lövdahl Fasth.


             Vilket år det har varit, helt makalöst.

2017-01-19

Framgångarna fortsätter för vår Max  (SV V 2016 DK V 2016 Ell-Ell's Kingdom Hearts) Han ställdes ut i Norge i Bö på Intrenationell Utställning. Han blev 3-e bästa hane med CACIB (internationellt cert).

2017-01-16

Vi har lagt alla nyheter från 2016 i nyhetsarkivet. Vill man gå tillbaka och se vad som hänt under året 2016 klickar man på 2016 under rubriken Nyhetsarkiv uppe  till höger på denna sidan.

2017-01-16 Jackpots bror "Spike" Stjärnlidens Jokerman har blivit pappa till tre fina valpar. Mamman "Bibbi" HM-bojs Bibbiéna är uppfödd av HM-Bojs Kennel. Hon är dotter till vår uppfödning "Bella" Stjärnlidens Jack Bella Notte som är en mycket duktig agilityhund. Båda föräldrarna är släthåriga, så valparna kommer att bli släta.

Valparna är födda 21 december 2016 och kan hämtas tidigast 15 februari 2017. Vid intresse av en valp, är ni välkomna att höra av er så kan ni få kontaktuppgifter av oss till uppfödarna.

OBS! Alla valparna är sålda!

hanvalp 1

hanvalp 2

tikvalpen

2017-01-05, 06 Trettondagshelgen är en stor helg för hundfolket. Då går Göteborgs stora Internationella hundutställning My Dog av stapeln. Den varar i fyra dagar och ett stort antal hundar av alla raser ställer ut. Populärt av besökarna är rastorget, där man har möjlighet att få se och klappa olika hundraser och prata med erfarna hunduppfödare. Jack Russell klubben var i år tillsammans med Västsvenska Terrierklubben och presenterade vår ras. Jag var där på torsdagen med Diva.

Utställningen för Jack Russell Terrier var på torsdagen och fredagen. Fredagen blev en höjdpunkt för oss. Diva vann unghundklassen och fick excellent med CK (championkvalitet). Max vann unghundsklassen och bästa hanhundsklassen och blev BIR (bäst i rasen). Han fick CERT och CACIB. I finalen blev han uttagen bland de 8 bästa av alla terrierna.

Diva var med i avelsklassen, där hennes pappa Timo (Tsarodej Jach The Finn) visades tillsammans med fyra av hans avkommor. Det gick otroligt bra och Timo tillsammans med Diva och hennes tre halvsyskon, vann och blev Best in Show.

Diva hemma i soffan efter två dagar på My Dog

Max BIR, här med Lena Lövdahl Fasth

"Timo" Tsarodej Jack The Finn och Elisabeth Strömberg vann BIS finalen på My Dog tillsammans med Lena Lamkén, Jenny Frängqvist, Martina Nygren & Susann Lothian och deras vackra hundar som Timo är pappa till!

© Copyright 2002. All text, grafik och bilder på denna sida är copyrightskyddade och ägs av Stjärnlidens Kennel.

Nyhetsarkiv


2013    2014   


2015    2016 


2017    2018


2019